MOST 120.000.- Ft ingyenes reklámköltséget biztosítunk új Partnereinknek!

Google Ads 
Marketing

Mit szólnál ha a honlapod mindig akkor lenne a célközönséged előtt, amikor pont szüksége van a Te szolgáltatásodra vagy termékedre?

Miért kell Google marketing?

Pont ott, pont akkor
Social vagy akár rádiós hirdetéssel ellentétben, pont akkor kerül a potenciális vevőd elé a reklám, amikor a Te terméked keresi!
Hangos
A honlapodtól lesz hangos az internet! Indítsd útjára a mondanivalód, mutasd be a világnak a szolgáltatásod vagy a terméked!
Adj el

Ne kutasd a vevőket, engedd, hogy Ők találjanak meg Téged! Használd ki a lehetőségeid és adj el úgy, mint még soha!

Hogy működik?

Keresési hirdetés

A keresési hirdetés az egyik legalapvetőbb Google hirdetés. Röviden és érthetően, úgy működik, hogy a kereső személy a Google keresőjébe beírja a keresett kifejezést, majd elindítja a találatok listázását.

A Google relevancia szerint listázza a találatokat, tehát legfelülre sorolja azokat a honlapokat, amik az algoritmus szerint a legmegfelelőbb találat a számodra.

Ahhoz, hogy a Google ennyire relevánsnak tartsa a honlapunkat, általában több év konzisztens munkájára van szükség, azonban van egy mód, amivel egyik napról a másikra előre ugorhatunk a találati listán.

Ez pedig a keresési hirdetés. Kiválaszthatjuk, hogy milyen keresésekre jelenítse meg a Google a hirdetéseinket és melyik oldalra terelje a látogatókat.

AI a marketingben?

Marketing forradalom

A marketing forradalom most történik. A marketing történetében az AI olyan, mint az online marketing elterjedése, az internet közéletbe jutásával párhuzamosan. 

A legtöbb cég még nem is létezett ebben a korszakban, sokan nem gondolták volna, hogy ekkora hatalma lesz az internetnek a marketingben, ezért sokan lecsúsztak az igazán nagy robbanásról és későn léptek. 

Azonban most itt a lehetőség, hogy az egy évtizedben egyszer adódó lehetőséget kihasználd és Te legyél az, aki kihasználja az AI marketinged, lovagold meg a marketing forradalmat és juss mindenki előtt a csúcsra! 

De miért is ilyen nagy szám az AI? Képzeld el, hogy egy eszközbe sűrítettek minden marketing tudást, ami elérhető a jelen világban. Kíváncsi vagy, mire képes?

Miért...

Azért az egyik leghatékonyabb marketing forma mert olyankor találkoznak a hirdetéseinkkel, amikor éppen érdeklődnek iránta. Az, hogy már rákeres interneten és megtekint néhány oldalt a termékről, szolgáltatásról, már egyfajta igényt jelez.

és mennyire hatékony?

Tudjuk azt, hogy jó embert talált meg a reklámunk és jó időben, hiszen most akar megoldást és a honlapunk most nyújt megoldást. A Google találatokból a honlapunkra érkező látogatók közül 2,9% fog konvertálni, tehát egyszerűsítve vásárolni vagy felvenni a kapcsolatot.

Kinek ajánljuk?

1.

Még nem indult be igazán az üzlet

Ha még nem indult be igazán az üzlet. Amennyiben nincs annyi eladásod, ügyfeled amennyit szeretnél, akkor Neked való a Google Ads hirdetés! Pörgesd fel a webshopod, szerezz több érdeklődőt, ne Te fuss az ügyfelek után, Te csak foglalkozz azzal, amit valóban szeretsz csinálni!

2.

Ha fejlődni szeretnél

Fejlődni szeretnél. Ha értél már el eredményeket és fejlődsz is, de úgy érzed nem megfelelő ütemben haladsz, akkor a növekedésedben egy nagy ugrást fog jelenteni a Google Ads marketing. Engedd, hogy a honlapod értékesítsen helyetted!

Kivitelezés

Tervezés
A marketing terved, csatornákat és eszközöket a céljaidhoz és célközönségedhez igazítjuk, tűpontosan mérjük be a vevőid.
Kivitelezés
Az elkészült tervek szerint elindítjuk a marketing kampányod (nem random hirdetéseket) és rövid időn belül meg is érkezik az első vevőd.
Tesztelés, optimalizálás
A hirdetéseken nem ülünk sokáig, teszteljük őket és a visszajelzések alapján folyamatosan optimalizáljuk őket, a maximum eredményért.

Mi tartozik bele?

Minden esetben egyedi a fejlesztés, csupán tájékoztató jellegű a felsorolás.

A Google Ads marketing kivitelezés kezdődíja nettó 79.000.- Ft. Minden esetben egyedi árat kalkulálunk, így a végső ár lehet alacsonyabb és magasabb is, attól függően, hogy milyen szolgáltatásokra van szükséged.

Garancia a munkánkra

Garanciát vállalunk munkákra! Felmérjük a piacod, az aktuális versenyt a piacodon, a terméked, szolgáltatásod, üzleted és ami az egyik legfontosabb, az értékesítési csatornáid, honlapod.

Ezek alapján meghatározunk egy minimum eredményt (x kapcsolatfelvétel, x eladás), amit el fogunk számodra érni, amit ha nem teljesítünk, akkor visszafizetjük a kivitelezési díjunk!


Gyakori kérdések

A Google Ads kivitelezési nettó díj 79.000.- Ft-tól indul és jellemzően itt meg is áll. Jellemzően akkor lehet magasabb a díj, amennyiben rendkívül komplex megoldás a számodra ideális vagy pedig webshop-ot szeretnél marketinget szerveznél ki.

Természetesen minél magasabb a büdzsé, annál nagyobb eredményre lehet számítani. Mi 100e.- Ft-ot minden esetben szoktunk javasolni legalább kezdésnek. Kivételes esetekben akár 50-60e.- Ft-os büdzsével is jó eredményeket tudunk elérni, de jellemzően 100e.- Ft-tól érdemes gondolkodni. Minden cég és minden cél más-más büdzsét igényel. 

Az ajánlatunk minden esetben tartalmaz egy marketing büdzsé ajánlást és számolást, hogy mi az az összeg, ami Neked már megéri kifizetni a kivitelezési díjunkkal együtt.

Miután telefonon megbeszéltük vagy pedig írásban megválaszoltad a kérdéseink, pár napon belül megkapod az ajánlatod. 

Az ajánlat tartalomjegyzéke:
01. Marketing formák, alapfogalmak
02. Marketing előkészítés, folyamatai, célközönség kutatás, piackutatás 
03. Javasolt alkalmazandó marketing formák
04. Marketing időtartama, fejlesztés, A/B tesztelés, monitorozás
05. Egyéb fejlesztések, hőtérkép, látogató elemzés
06. Konkurencia elemzés
07. Tervezés-kivitelezés menete, analitikai eszközök
08. Előzetes piackutatás
09. Konkurenciák hirdetései
10. Marketing ajánlás
11. Árajánlat
12. Vélemények, média megjelenés