MOST 120.000.- Ft ingyenes reklámköltséget biztosítunk új Partnereinknek!

Mobil applikáció fejlesztés

Legyen szó új üzleti ötletről vagy működő cég kiegészítéséről egy új applikációval, megvalósítjuk az elképzelésed!

Applikációd fejlesztése közben

Kommunikáció

Folyamatosan kommunikálunk és beszámolunk a részeredményekről, teszünk javaslatokat a továbbiakra, fejlesztésekre.

Gondoskodunk
Gondoskodunk róla, hogy az applikációd stabil legyen és egészen biztosan rendelkezzen a megfelelő technikai háttérrel.
Innoválunk

Amennyiben szükségesnek tartjuk, úgy új ötleteket terjesztünk elő, amik segítik az applikációd sikerét és tökéletességét.

A fejlesztés folyamata

Nézzük meg az applikáció fejlesztés menetét, hogy már előre tisztán lásd, hogy mi vár Rád!
Felmérjük az igényeket, célokat, funkció követelményeket és még sok mást, ami a tervezés kezdéséhez szükséges.

Elvégezzük a házi feladatunkat! Kielemezzük a konkurenciád, erősségeit, gyengeségeit, eszközeit.

Véglegesítésre kerül az alkalmazásod minden részlete. Általában olyan fejlesztési módszert alkalmazunk, mellyel rugalmasak maradunk a változtatásokra.

Drótváz elkészítése, ami keretein belül elkészül az applikáció struktúrája, oldaltérképe, logikai felépítése és látszódnak a fejlesztendő funkciók.

A drótváz alapján készülnek el a teljes értékű design elemek. Így a funkcionalitásban, kiosztásban, logikai felépítésben már nem lesz tévedés.

A kész UI/UX design és specifikáció alapján kódokba öntjük a terveket, így az applikáció első verziója elkészül, készen áll a tesztelésre.
Az applikációt teszteljük, a működését, stabilitását, a lehető legtöbb szcenárióban. Először belső körben teszteljük, majd a Partnerünkkel együtt.
Amikor az applikáció tökéletesen működik és a Partnerünk teljesen meg van elégedve átadjuk és igény szerint a továbbiakban állaljuk a karbantartást is.

Fejlesztési mód választás

Waterfall modell

Nem untatunk felesleges fejlesztői szakzsargonnal!

A Waterfall – vízesés módszer, egyszerűen leírva, azokhoz a projektekhez ideális, amiknek nagyon pontos leírásuk van, pontos specifikáció, egyértelműen meghatározott a cél, teljesen definiálásra kerül, hogy mire van szükség már a projekt elején.

Ahhoz, hogy megfelelő legyen a végeredmény, a tervezés szakasz kiemelt figyelmet kap, azonban időben áttekinthetőbb a fejlesztés.

Agilis modell

Nem untatunk felesleges fejlesztői szakzsargonnal!

Az Agilis módszertan leginkább azokhoz a projektekhez optimális, ahol nem tudjuk előre egész pontosan, hogy mire is van szükség, rövid tesztelések után számítunk rá, hogy nagyobb módosításokat kel végezni, funkciókat kell kivenni vagy betenni. A módszer egy nagyon rugalmas fejlesztést eredményez.

Nagyon rugalmas módszer, teret ad a módosításoknak és a fejlesztés közbeni tökéletesítésnek, azonban időben kevésbé meghatározható a projekt kimenetele.

Fejlesztés

UI/UX Design
Az applikációd design-ja nem csak külsőség, hanem alapjaiban határozza meg az app használhatóságát és felhasználói élményt.
API egyéb kommunikáció
Az applikációd képes API-n és egyéb más módszereken keresztül kommunikálni más szoftverekkel, alkalmazásokkal.
Backend
Egy jó design még nem minden, fontos, hogy az applikációd stabil és biztonságos alapokra épüljön, amire lehet építeni a jövőben.

Mi tartozik bele?

Minden esetben egyedi a fejlesztés, csupán tájékoztató jellegű a felsorolás.