MOST 120.000.- Ft ingyenes reklámköltséget biztosítunk új Partnereinknek!

Telefonos játékfejlesztés

Legyen szó céges belső játékról, kampány kiegészítésről, befektetésről vagy pedig az álmodról, életre keltjük!

Milyen játékokat fejlesztünk?

Cégeknek, kampányhoz
Cégeknek belső játék, vevőknek játékos megoldások vagy egyedi marketing kampányra szabott mobilos játékok fejlesztése
Befektetésnek
Látsz lehetőséget a mobilos játékok világában? Jó helyen jársz, ha szeretnéd, hogy a játékosok Neked generáljanak bevételt
Álmod megvalósítása
Te is sokat álmodtál már róla, hogy legyen egy saját játékod és van is ötleted hozzá? Mondd el nekünk és váltsuk valóra együtt az álmod

A játékfejlesztés elemei

Tervezés

A fejlesztés akárcsak az applikáció esetén, történhet nagyon pontosan, előre definiált terv mentén, illetve olyan módon is, hogy a fejlesztés során határozunk meg bizonyos részleteket. Mind kettőnek megvan az előnye és hátránya, azonban minden esetben szükség van egy alapvető tervezésre.

Annyi tervezetre van szükségünk, hogy tudjuk, hogy a kellő funkciókat az adott fejlesztési eszközökkel el tudjuk végezni, illetve volumenben mekkora projektről van szó.

Azonban van lehetőség a rugalmas fejlesztésre is, így a játék menetközben könnyedén módosítható, adhatóak hozzá és el is vehetőek funkciók. A rugalmas fejlesztési módszer miatt, az egyes részek végleges elkészülési ideje módosulhat, illetve többlet költséget is jelenthet, azonban a végeredmény a legnagyobb mértékben lesz optimális. Ellenkező esetben fix időponttal és határidőkel tudunk dolgozni, viszont a fejlesztés alatt felmerülő módosítási és többlet funkciók kivitelezhetetlenné válnak.

Design

Egy játék design elkészítése mindig hálás feladat. Ilyenkor szárnyal a fantázia, mindenki élhet a fantáziájának.

A design elemek kerülhetnek megmintázásra valós személyekről, történelmi személyekről, fantázia szülte karakterekről vagy pedig teljesen új, képzeletbeli karakterek is megvalósításra kerülhetnek.

Partnerünknek lehetősége van eldönteni, hogy milyen mértékben szeretnének részt venni a design tervezésében.

Fejlesztés

Fejlesztés során sprintelünk a fantáziánk után! Amikor elkezdődik egy játékról való ötletelés, akkor mindig rengeteg ötlete van a Partnerünknek és nekünk is.

Szokás szerint új ötletek az egész fejlesztés alatt előbukkannak, amit nem győzünk beilleszteni a játékba, így alkalmazkodnunk kell a gyors változásokhoz.

Van olyan eset, ahol a játék előre jól definiált, ilyenkor egy kiszámíthatóbb fejlesztési folyamat lesz a végeredmény, azonban a tapasztalat az az, hogy élvezetesebb, izgalmasabb és a végeredménynek is jót tesz, ha nem kell lemondani azokról az ötletekről, amik nem jutnak a legelején eszünkbe.

Fejlesztési mód választás

Waterfall modell

Nem untatunk felesleges fejlesztői szakzsargonnal!

A Waterfall – vízesés módszer, egyszerűen leírva, azokhoz a projektekhez ideális, amiknek nagyon pontos leírásuk van, pontos specifikáció, egyértelműen meghatározott a cél, teljesen definiálásra kerül, hogy mire van szükség már a projekt elején.

Ahhoz, hogy megfelelő legyen a végeredmény, a tervezés szakasz kiemelt figyelmet kap, azonban időben áttekinthetőbb a fejlesztés.

Agilis modell

Nem untatunk felesleges fejlesztői szakzsargonnal!

Az Agilis módszertan leginkább azokhoz a projektekhez optimális, ahol nem tudjuk előre egész pontosan, hogy mire is van szükség, rövid tesztelések után számítunk rá, hogy nagyobb módosításokat kel végezni, funkciókat kell kivenni vagy betenni. A módszer egy nagyon rugalmas fejlesztést eredményez.

Nagyon rugalmas módszer, teret ad a módosításoknak és a fejlesztés közbeni tökéletesítésnek, azonban időben kevésbé meghatározható a projekt kimenetele.

Fejlesztés...és még?

Káprázatos design
A játékod képi világa magával ragadó, nem lehet letenni. Garantáljuk, hogy a grafikák valóban életre kelnek.
Sajátunkként kezeljük
Talán nem nehéz elhinni, de mi is imádjuk amikor játékokkal dolgozhatunk. Ezért mindegyiket olyan lelkesedéssel csináljuk, mintha a sajátunk lenne.
Elérjük a célod
Legyen a célod magánjellegű, befektetési vagy pedig a játék egy már létező brand-hez csatolása, elérjük a kívánt célt.

Mi tartozik bele?

Minden esetben egyedi a fejlesztés, csupán tájékoztató jellegű a felsorolás.