MOST 120.000.- Ft ingyenes reklámköltséget biztosítunk új Partnereinknek!

Üzlethelyiséged van? Fizetünk havonta!

Keress akár 100.000.- Ft-ot havonta, úgy, hogy nem kell érte tenned semmit, csupán megnyomni kettő gombot naponta!

Miről van szó pontosan?

Üzlethelységgel rendelkező cégeknek, vállalkozóknak biztosítunk egy TV-t, amin a partnereink videós hirdetéseit futtatjuk. A hirdetések lejátszását mi kezeljük, minden automatikusan történik. Neked csupán nyitáskor be kell indítanod a TV-t, záráskor pedig kikapcsolni. Ezzel akár havi 100.000.- Ft-ot is kereshetsz, amit minden hónapban automatikusan utalunk Neked!

Az együttműködésünk során felmérjük az üzlethelyiséged, majd beszereljük és beállítjuk a az új TV-det, összekötjük az automatikus rendszerünkkel és üzembe helyezzük az új jövedelemkiegészítő eszközöd. Ugye, hogy kihagyhatatlan?

Neked semmilyen munkád nincs a folyamatban. Nem kell e-mailezned, nem kell egyeztetnünk, nem kell hirdetőket keresned, nem kell feltöltened a hirdetéseket. Mindent mi végzünk távelérésből, hogy Neked ne legyen vele gondod!

Havonta utalunk Neked, a tárgyhó 10. napjáig. Az összeg a hirdetők számától függ, minden hirdető után fizetünk, amint eléred a maximális hirdető számot, 100.000.- Ft-ot utalunk havonta. Nekünk érdekünkben áll, hogy azonnal elérd!

Célunk egyszerű!

Legyen passzív jövedelmed! több bevételed! modern üzleted!

Miért éri meg nekem?

Mi a dolgom?

Nekem, a hirdetőnek

Nekünk, a Boost79-nek

Folyamatábra

Kapcsolatfelvétel

Első lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat@boost79.hu e-mail címen vagy kapcsolati íven.

Választás

Választhatsz TV beállítást (asztalon, falon, állványon), illetve javasolhatunk is. Megtervezzük a beüzemelést, szállítjuk az eszközöket és beüzemeljük a TV-t.

Beállítás

A TV fizikai szereplését követően, szoftveresen is beállítjuk a helyszínen: Gyári beállítás elvégzése, internet csatlakozás, videó automatizmus beállítása.

Hirdetők csatlakoztatása

Az egész értékesítési csapatunk és számos online kampánnyal minden nap azon dolgozunk, hogy 1-2 hónapon belül elérjük Nálad is a maximum hirdető számot. Ez mind a kettőnk érdeke.

Hirdetések menedzselése

A hirdetőknek elkészítjük a hirdetéseit és távelérésből elhelyezzük a TV készülékeden. Módosítjuk amit kell, feltöltjük az újakat. Neked ezzel nincs munkád.

Profitálás

Nincs további teendőd, csupán várni a havi 100.000.-Ft-os díjad.

Ingyenes indulás

Amennyiben rendelkezel egy minimum 60 cm-es okos TV-vel (vagy van bármilyen okosító eszközöd, amivel például a YouTube-ot eléred), ami már ki van helyezve vagy ki tudsz helyezni az üzletedben és van rajta internet, akkor ingyenesen tudsz csatlakozni partnerhálózatunkhoz. 

Amennyiben rendelkezel TV-vel, de nem okos és okosító eszközöd sincs, úgy adunk hozzá.

0.- Ft regisztrációs és telepítési díj

Asztali TV csomag

Egyszeri 67.590.- Ft regisztrációs és telepítési díj

Fali konzol TV csomag

Egyszeri 74.590.- Ft regisztrációs és telepítési díj

Állvány TV csomag

Egyszeri 84.590.- Ft regisztrációs és telepítési díj

+ Internet csomagok

A hirdetések megjelenítéséhez internet elérésre van szüksége a TV-nek. Amennyiben van wifi az üzletben, úgy a fenti táblázat vonatkozik rád. Amennyiben nincs, úgy érdemes bekötni internetet az üzlethelységbe, azonban amennyiben Neked így egyszerűbb, úgy a lenti csomagokban biztosítunk erre is megoldást.

Asztali TV + Internet

Egyszeri 71.590.- Ft regisztrációs és telepítési díj

Fali konzol TV + Internet

Egyszeri 78.590.- Ft regisztrációs és telepítési díj

Állvány TV + Internet

Egyszeri 88.590.- Ft regisztrációs és telepítési díj