MOST 120.000.- Ft ingyenes reklámköltséget biztosítunk új Partnereinknek!

Social media marketing

Urald a social médiát, tegyél róla, hogy Te juss eszébe elsőnek a célközönségednek!

Miért kell Social marketing?

Ismerjenek meg
A terméked akkor fogják venni és a szolgáltatásod akkor veszik igénybe, ha ismerik azt, ehhez pedig el kell juttatnod az információt.
Hangos
A honlapodtól lesz hangos az internet! Indítsd útjára a mondanivalód, mutasd be a világnak a szolgáltatásod vagy a terméked!
Adj el

Ne kutasd a vevőket, engedd, hogy Ők találjanak meg Téged! Használd ki a lehetőségeid és adj el úgy, mint még soha!

Hogy működik?

Közösségi média

A hirdetéseid úgy készítjük el, hogy az vonzó legyen a célcsoportodnak, elérje őket és ösztönözze őket a kattintásra. Lehetőségünk van földrajzi területre, érdeklődési körökre, demográfiai adatokra és még sok másra célozni.

A közösségi média hirdetéseket jól tudjuk használni új közönség elérésére, brand építésre, és remarketingre.

A legtöbb embert zavarja a sok hirdetés, ezért gondoskodunk róla, hogy olyanokhoz jusson el, akiket valójában érdekel és hálásak lesznek érte, amiért rátaláltak a honlapodra, a termékedre, szolgáltatásodra.

Ne csússz le a lehetőségről, a konkurenciád is használja ezt az eszközt és éppen most is azon dolgozik, hogy vásárlót vegyen el tőled!

AI a marketingben?

Marketing forradalom

A marketing forradalom most történik. A marketing történetében az AI olyan, mint az online marketing elterjedése, az internet közéletbe jutásával párhuzamosan. 

A legtöbb cég még nem is létezett ebben a korszakban, sokan nem gondolták volna, hogy ekkora hatalma lesz az internetnek a marketingben, ezért sokan lecsúsztak az igazán nagy robbanásról és későn léptek. 

Azonban most itt a lehetőség, hogy az egy évtizedben egyszer adódó lehetőséget kihasználd és Te legyél az, aki kihasználja az AI marketinged, lovagold meg a marketing forradalmat és juss mindenki előtt a csúcsra! 

De miért is ilyen nagy szám az AI? Képzeld el, hogy egy eszközbe sűrítettek minden marketing tudást, ami elérhető a jelen világban. Kíváncsi vagy, mire képes?

Miért...

Mert a social media marketinggel több vevőd és ügyfeled lesz. Ezáltal több pénzed, több szabadidőd és végre elmehetsz arra a nyaralásra amit megígértél magadnak, megveheted a kinézett autót és az új hobbid nem csak ígéret lesz jövő hétre, hanem valóság!

és mennyire hatékony?

Az alapvető social marketing már nem elég, az nem emel ki, az csupán a nulladik pontra helyez. Ha nincs alapvető megjelenésed sem, akkor mínuszból indulsz. Az igazi hatékonyságot akkor éred el, amikor precízen megtervezett kampányokban dolgozunk és folyamatosan tesztelünk!

Kinek ajánljuk?

1.

Akik szeretnének lépni

Akik szeretnének többet elérni, fejlődni és valami másra vágynak. Szeretnék új szintre emelni a marketingjüket, mert már elég idejüket és pénzüket égették el, úgy hogy nem hozta az elvárt eredményeket, esetleg még bele sem kezdtek és szeretnék ha a marketingjük már a kezdetektől fogva nem kiadás, hanem befektetés lenne.

2.

Akiknek elegük van

Eleged van, hogy a hirdetéseid nem találják meg a célközönséged, elveszel a sok marketing eszköz között és ráadásul sok pénzed és időd is ráment már, megtérülés viszont nem történt. Ideje változtatni, ideje profin csinálni és bevételt generálni! 

Kivitelezés

Tervezés
A marketing terved, csatornákat és eszközöket a céljaidhoz és célközönségedhez igazítjuk, tűpontosan mérjük be a vevőid.
Kivitelezés
Az elkészült tervek szerint elindítjuk a marketing kampányod (nem random hirdetéseket) és rövid időn belül meg is érkezik az első vevőd.
Tesztelés, optimalizálás
A hirdetéseken nem ülünk sokáig, teszteljük őket és a visszajelzések alapján folyamatosan optimalizáljuk őket, a maximum eredményért.

Mi tartozik bele?

Minden esetben egyedi a fejlesztés, csupán tájékoztató jellegű a felsorolás.

A Social marketing kivitelezés kezdődíja nettó 89.000.- Ft. Minden esetben egyedi árat kalkulálunk, így a végső ár lehet alacsonyabb és magasabb is, attól függően, hogy milyen szolgáltatásokra van szükséged.

Garancia a munkánkra

Garanciát vállalunk munkákra! Felmérjük a piacod, az aktuális versenyt a piacodon, a terméked, szolgáltatásod, üzleted és ami az egyik legfontosabb, az értékesítési csatornáid, honlapod.

Ezek alapján meghatározunk egy minimum eredményt (x kapcsolatfelvétel, x eladás), amit el fogunk számodra érni, amit ha nem teljesítünk, akkor visszafizetjük a kivitelezési díjunk!

Gyakori kérdések

A Social média kivitelezési nettó díj 89.000.- Ft-tól indul és jellemzően itt meg is áll. Jellemzően akkor lehet magasabb a díj, amennyiben rendkívül komplex megoldás a számodra ideális vagy pedig webshop-ot szeretnél marketinget szerveznél ki.

Természetesen minél magasabb a büdzsé, annál nagyobb eredményre lehet számítani. Mi 100e.- Ft-ot minden esetben szoktunk javasolni legalább kezdésnek. Kivételes esetekben akár 50-60e.- Ft-os büdzsével is jó eredményeket tudunk elérni, de jellemzően 100e.- Ft-tól érdemes gondolkodni. Minden cég és minden cél más-más büdzsét igényel. 

Az ajánlatunk minden esetben tartalmaz egy marketing büdzsé ajánlást és számolást, hogy mi az az összeg, ami Neked már megéri kifizetni a kivitelezési díjunkkal együtt.

Miután telefonon megbeszéltük vagy pedig írásban megválaszoltad a kérdéseink, pár napon belül megkapod az ajánlatod. 

Az ajánlat tartalomjegyzéke:
01. Marketing formák, alapfogalmak
02. Marketing előkészítés, folyamatai, célközönség kutatás, piackutatás 
03. Javasolt alkalmazandó marketing formák
04. Marketing időtartama, fejlesztés, A/B tesztelés, monitorozás
05. Egyéb fejlesztések, hőtérkép, látogató elemzés
06. Konkurencia elemzés
07. Tervezés-kivitelezés menete, analitikai eszközök
08. Előzetes piackutatás
09. Konkurenciák hirdetései
10. Marketing ajánlás
11. Árajánlat
12. Vélemények, média megjelenés