MOST 120.000.- Ft ingyenes reklámköltséget biztosítunk új Partnereinknek!

Üzleti céljaidra optimalizálva

Gyors, stabil, modern honlapod 0-24 dolgozik Neked
 ami segít elérni üzleti céljaid!

Havi honlap akció!

Használd ki és lépj következő szintre az új honlapoddal!

Amivel segítünk Téged

Kommunikáció
Ügyfeleinkkel konstans konstruktív kommunikáció folyik, hogy a végeredmény 100%-ban kielégítő legyen!
Hangos

A honlapodtól lesz hangos az internet! Indítsd útjára a mondanivalód, mutasd be a világnak a szolgáltatásod vagy a terméked!

Ötletes
Honlapodat olyan ötletes egyedi vonásokkal vértezzük fel, ami felejthetetlenné teszi és Rád fognak emlékezni az érdeklődők!
Fejlesztés
A honlapod stabil lesz, a legmodernebb funkciókkal fog rendelkezni, ami kiemel a versenytársaid közül torony magasan!
Vásárlások
Webshopod valóságos pénzgenerátor lesz! Minden sales és marketing eszközt bevetünk, hogy maximalizáljuk eladásaid!
Értékesítés
Szolgáltatást bemutató honlapod felépítése az eredményes tájékoztatás mellett, kapcsolatfelvételre ösztönzi a látogatókat!

Folyamatábra

Kapcsolatfelvétel

Első lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat@boost79.hu e-mail címen vagy kapcsolati íven.

Igényfelmérés

Felmérjük az igényeket, preferenciákat, mi a célod a honlappal, milyen funkciókat szeretnél, mit szeretnél üzenni a honlappal és mire szeretnéd használni.

Konkurencia-elemzés

Felkutatjuk a legsikeresebb, legrelevánsabb konkurenciáid és kielemezzük az online jelenlétük. Garantáljuk, hogy tarolni fogsz a területeden!

Specifikáció

A specifikációban határozzuk meg pontosan, hogy milyen funkciókkal fog rendelkezni a honlapod.

UI/UX design kutatás-fejlesztés

Megtervezzük a UI/UX designt, felhasználjuk a meglévő arculatot vagy pedig megalkotjuk. Felkutatjuk és integráljuk a legfelhasználóbarátabb megoldásokat.

Webfejlesztés

Az elkészült terv, összegyűjtött funkciólista és kész UI/UX design alapján lefejlesztjük a honlapod.

Tesztelés

A honlapodat leteszteljük, terheljük, ellenőrizzük a gyorsaságát, stabilitását és ellátjuk megfelelő védelemmel.

Átadás és karbantartás

A honlapodat átadjuk, azonban a tökéletes végeredmény érdekében érdemes karbantartanod, illetve folyamatosan fejlesztened a visszajelzések alapján.

Kívül-belül TOP kategória

Honlapjaink nem csak kívülről ragyognak, hanem a háttérben is olyan munkát végzünk, ami bebiztosítja, hogy cégednek stabil és eredményes megjelenést biztosítson. A fenti honlap például 0,767mp alatt tölt be teljesen, ráadásul angol szerverrel tesztelve, tehát Magyarországon még ez az érték is alacsonyabb. Átlag betöltési sebesség 3,24mp. Amennyiben egy honlap 0,8mp alatt tölt be, benne van a top 6%-ban, gyorsabb, mint a honlapok 94%-a.

Hőtérkép

Minden oldalról hőtérképes elemzés készül a látogatások alapján. Ez azt jelenti, hogy pontosan látjuk, hogy melyek a legforgalmasabb részei az adott oldalnak. Ebből látható, hogy mely tartalom érdekli a látogatót a legjobban, így azokat könnyebben elérhetővé tudjuk tenni, előrébb helyezni vagy jobban kifejteni.

Azt is tudjuk mérni, hogy az adott oldalon meddig görgetnek le a látogatók. Amennyiben nem görgetnek le elég százalékban megfelelő mélységre, úgy tudni fogjuk, hogy amikor erre az oldalra kattintottak, akkor nem erre a tartalomra számítanak, nem találják meg amit keresnek. Ekkor javítani kell a tartalmon.

Videós elemzés

A látogatókról videót készítünk, amin látszódik a pontos egérmozgásuk, mit tekintettek meg, hol mennyit időztek. Látszódnak a visszafordulási minták, a rage click-ek (amikor valamilyen elemet gyorsan kattintgat, mert például lassan tölt be vagy nem is kattintható az elem).

A látogatók kilétét nem ismerjük, anonimak maradnak, csupán adatként kezeljük. Látjuk, hogy milyen országból való a látogató, milyen operációs rendszert és böngészőt használ, illetve milyen eszközt. A videók elemzése rámutathat felhasználói élményt romboló hibákra vagy pedig fejlesztési lehetőségekre. A videók rögzítése megfelel minden szabályozásnak és a GDPR elveknek is.

Honlap akció!

Korlátozott ideig elérhető❗️

Amennyiben igénybe veszed legalább 6 hónapig a Google Ads marketing VAGY Social marketing szolgáltatásunk ÉS a Karbantartás szolgáltatásunk, úgy ingyen adunk mellé egy új honlapot! Így a marketing kivitelezést már az új, konverzióra optimalizált honlapodon kezdjük.

Gyakori funkciók

Ezeket a funkciókat gyakran kérik tőlünk, ajánljuk a Partnereinknek. Természetesen a lista nem teljes, csupán betekintést nyújt a leggyakoribb és legfontosabb funkciók közé.
Reszponzivitás
Mértünk honlapot, ahol 85-90%-ban telefonról érkeztek a látogatók. Fontos, hogy minden eszközön tökéletes legyen a megjelenés.
Modern design
Az elavult, régi design az egyik leginkább bizalomromboló tényező egy honlap esetén. Velünk garantáltan kiemelkedő megjelenésed lesz.
Űrlap
Egy honlapon elhelyezett űrlap nagy mértékben megkönnyíti az érdeklődők dolgát, hogy felvegyék a kapcsolatot könnyedén.
Több lépcsős űrlap
Jó lenne egy kis plusz információ az érdeklődőtől? Kérjük el egyből összetett űrlapokkal, gyorsítsuk fel a folyamatot.
Árajánlat kalkulátor
A legtöbb látogató igényli az árak megjelenítését. Azonban kevesen alkalmaznak egyedi kalkulátort, pedig kiemelten ajánlott.
Letölthető fájlok
Szeretnél dokumentumokat, képeket, videókat vagy egyéb fájlokat letölthetővé tenni? Megoldjuk!
Bankkártyás fizetés
Online bankkártyás fizetés, illetve Apple Pay, Google Pay, Pay Pal fizetési lehetőség is az alap eszköztárunkba tartozik.
Automatikus számlázás
Az automatikus számlázás már teljesen alapvetőnek számít egy webshop esetén, hiszen az automatizmusokra törekszünk.
Webshop
Webshopot fejlesztünk CMS-ben, bérelt felületen vagy akár egyedi fejlesztésben. Ami közös, hogy konverzióra optimalizáljuk!
API, egyéb kommunikáció
A honlapod képes API-n és egyéb más módszereken keresztül kommunikálni más szoftverekkel, honlapokkal.
Személyre szabott modulok
Az adott látogatóra optimalizáljuk az oldalad. A számára érdekes és releváns termékeket, hírleveleket előtérbe helyezzük.
Biztonság
A honlapod különböző fontos biztonsági modulokkal látjuk el, túlterhelés, feltörés és egyéb komoly veszélyek ellen.

Ruha webshop

Ne maradj le! Aki a kereskedelemben dolgozik és nincs online, az pénzt hagy az asztalon!

Legyen szokás! A vásárlódin a szokássá kell válnia, hogy felnéznek a stopodba. mintha csak Facebook-on vagy TikTok-on böngésznének. 

Megújuló energia

Szolgáltatói honlap! Szolgáltatásokat bemutató honlap esetén kiemelten fontos, hogy bizalmat alakítsunk ki és ösztönözzük a látogatókat kapcsolatfelvételre.

Konkurencia mögöttünk! A design kiemel a konkurencia közül és az egyedi funkciók pedig jó élményt nyújtanak

webshop-ujragondolva

Ruha webshop

Ne maradj le! Aki a kereskedelemben dolgozik és nincs online, az pénzt hagy az asztalon!

Legyen szokás! A vásárlóidnak szokássá kell válnia, hogy felnéznek a shopodba, mintha csak Facebook-on vagy TikTok-on böngésznének.

honlap-animacio

Megújuló energia

Szolgáltatói honlap! Szolgáltatásokat bemutató honlap esetén kiemelten fontos, hogy bizalmat alakítsunk ki és ösztönözzük a látogatókat kapcsolatfelvételre.

Konkurencia mögöttünk! A design kiemel a konkurencia közül és az egyedi funkciók pedig jó élményt nyújtanak

Mi tartozik bele?

Minden esetben egyedi a fejlesztés, csupán tájékoztató jellegű a felsorolás.

Egy átlagos szolgáltatást bemutató honlap 190-290e.- Ft közé esik. Egy átlagos webshop 390e.- Ft-tól indul. Minden esetben egyedi árat kalkulálunk, a fenti árak csak tájékoztató jellegűek.