MOST 120.000.- Ft ingyenes reklámköltséget biztosítunk új Partnereinknek!

Ajánlói program jelentkezés

Ezen az oldalon bemutatjuk röviden, hogy mely szolgáltatások közvetítése a legrelevánsabb, továbbá a lap alján tud jelentkezni az ajánlói programunkba. 

Ingyenes honlap 5 sikeres ajánlást követően

A jobb oldali gombbal tud ugrani az ingyenes honlap részleteihez.

A legnépszerűbb szolgáltatások

Webfejlesztés

Szolgáltatóknak és kereskedőknek készítünk szolgáltatásokat, termékeket bemutató prémium honlapokat és webshopokat egyedi funkciókkal.

Marketing

Cégeknek tervezünk online marketing stratégiát céljaikra optimalizálva, majd végezzük a kivitelezést különböző platformokon.

Applikáció

Cégeknek fejlesztünk applikációkat vállalkozásukhoz, illetve applikáció ötleteket valósítunk meg, amikre főként befektetésként tekintenek.

Szolgáltatások röviden

Webfejlesztés

Cégeknek, egyéni vállalkozóknak, szövetségeknek, mozgalmaknak, állami szervezeteknek készítünk weboldalakat, a céljaikra optimalizálva. 

Van egy bizonyos időtartam, ami után esedékes egy átfogó modernizálás a honlapokon, azonban sokszor sajnos félresikerült honlapokat kezdünk elölről. Partnereink azért szeretnek velünk dolgozni, mert nem 5 kérdés után állunk neki a honlapjuknak, hanem mélyen megismerjük a filozófiájuk, céljukat, brandyjüket, működésüket és hogy mit szeretnének közvetíteni a honlapjukkal.

Egy átlagos honlap 200-300e.- Ft. míg egy egy webshop 350-650e.- Ft.

Marketing

Partnereinknek széles körben biztosítunk online marketing lehetőségeket. 

Eszköztárunkba tartozik az e-mail marketing, Google Ads marketing, Facebook marketing, Instagram marketing, TikTok marketing és YouTube marketing.

Marketing kivitelezés alatt igyekszünk a lehető leginkább megismerni a Partnereink céljait, termékeit, szolgáltatásait, hogy a leghatékonyabban tudjunk együttdolgozni. 

Mivel magabiztosak vagyunk a munkánkban, ezért amennyiben a Partner szeretne élni a lehetőséggel és a terméke/szolgáltatása, know how-ja, honlapja alkalmas rá, úgy biztosítjuk szolgáltatásainkat jutalékos formában is, fix havidíj nélkül, tehát csak a valódi értékesítést követően részesülünk díjban. Ekkor az elején csupán egy egyszeri kampányfelállítása díjjal kell számolni a Partnernek. Jutalékos megbízás esetén, az egyszeri kampányfelállítása díjból (~150-300e.- Ft) és minden hónap jutalékunkból is megilleti az Ajánlót is a jutalék. 

Egy átlagos marketing kivitelezés díja 70-90e.- Ft/hó/platform

Applikáció

Vállalkozásoknak, állami szerveknek és magán embereknek készítünk egyedi applikációkat, amikkel problémákat oldalak meg a cégeikben, könnyítenek bizonyos tevékenységeken, esetleg egy teljes vállalkozás ötletük valósítjuk meg applikáció formában, illetve játékokat fejlesztünk kampányok, projektek részeként, illetve befektetési vállalkozásnak. 

Az applikációk díjának teljesítése a fejlesztés alatt több részletben teljesül általában, így az Ajánló is több részletben kapja meg. Ez első körben kommunikáljuk, hogy mely részlet mikor lesz esedékes. 

 

Egy átlagos applikáció díja 1.5-8m.- Ft

Hogyan működik?

Együttműködésünk kezdetekor a honlapunkon létrehozunk egy oldalt, amit az ajánlók közül kiválasztva lehet elérni vagy ha Ön megadja a linket/QR kódot hozzá valakinek. A QR kódot biztosítjuk Önnek, amit elektronikus úton tud közvetíteni vagy akár személyesen.

Ezen az oldalon tudja benyújtani az érdeklődését a közvetített partner. Amely kapcsolati ívet erről az oldalról küldenek el nekünk, azt Ön is megkapja, így az érdeklődő Nevét, adatait, illetve azt is, hogy mivel kapcsolatban érdeklődik. 

Az ajánlatunkat Ön is meg fogja kapni, illetve a végső megállapodást is. Mivel Ön közvetítette a Partnert, így bármikor felveheti Vele a kapcsolatot meggyőződni arról, hogy amit mi közvetítünk Önnek, az 100%-ban megegyezik a valósággal. A kapcsolati ívünket bármikor tesztelheti, a rendszer automatikusan küld Önnek is értesítést kapcsolatfelvétel esetén, minden megadott információval együtt. 

Miért fog az Ön ajánlói oldalán jelentkezni biztosan?

Miért nem fogja kikerülni véletlenül ezt az útvonalat és beküldeni érdeklődését bármely más felületen? Mert csak az ezen az oldalon jelentkezőknek, több, mint 100.000.- Ft értékben biztosítunk SEO optimalizált cikkeket és Social posztokat ajándékba a szerződéskötéskor, amire felhívjuk azonnal az oldal elején a figyelmét. Így nem csak Ön részesül előnyben az ajánlás során, hanem a közvetített Ügyfél is.

Motivációnk

Energia-és időhatékonyság

Célunk gyors, hosszútávú, hatékony megoldást nyújtani a cégeknek, emelni a vállalkozói kultúra digitális részét, ugyanis tapasztalatunk, hogy minden második ügyfelünk a honlapjuk, marketingjük javításának igényével fordulnak hozzánk, új honlap, új applikáció, új marketing terv és kivitelezés formájában, mivel az első próbálkozásuk idő-és pénzpazarlásnak bizonyult.

Szeretnénk megelőzni a problémát, nem hibajavításban gondolkodni és a kezdetektől minőségi online jelenlétet biztosítani a fejlődésre kész vállalkozóknak.

Ingyen honlap

Miután Ön ajánlásai közül 5 sikeres, bármilyen típusú (honlap, marketing, applikáció) szerződéskötés történt, készítünk Önnek egy honlapot ingyen.

Kritériumok: 
1. Az 5 Partnerrel kölcsönösen aláírtuk a szerződést.
2. Az 5 Partnerrel a kivitelezés elkezdődött, teljesítésre került az első havi díj vagy az első részlet díja.

A honlap kivitelezésekor számolni kell a domain cím díjával (pl.: boost79.hu, ~2.500.-Ft), illetve a tárhely díjával, amin fut a honlap (~20.000.- Ft). A domain cím díját 1/2 évente, a tárhely díját évente kell fizetni egy tőlünk független szolgáltatónak, viszont az első évben ezt is álljuk.

Amennyiben van honlapja, úgy átalakítást, modernizációt is végzünk rajta igény szerint.

Mi tartozik bele?

Minden esetben egyedi a fejlesztés, csupán tájékoztató jellegű a felsorolás.

Folyamatábra

Kapcsolatfelvétel

Első lépésként küldje el számunkra a jelentkezését a lenti kapcsolatíven. 

Részletek áttekintése

Amennyiben bármilyen kérdés felmerült vagy bármilyen részletet kíván pontosítani, úgy azt jelezze nekünk a lenti kapcsolati íven. Jelezheti, hogy nincsen további kérdése és küldjük el Önnek a szerződésünket az Ajánlói Programba.

Pontosítás, szerződés

Az esetleges kérdéseit megválaszoljuk, majd elküldjük eszerzodes.hu rendszerén keresztül a szerződésünket. Igény esetén a szerződés történhet papír formában is.

Saját oldal (1-2nap)

Létrehozunk egy külön oldalt Önnek és feltöltjük a honlapunkra. A potenciális Partnerek, akiket Ön ajánl, meg tudják találni az oldalát direkt link, alapján, QR kód alapján, illetve meg tudják nyitni a honlapunkat hagyományos módon és az "Ajánlók" menüpont alatt ki tudja választani az ajánló neve alapján. 

A linket, QR kódot elküldjük, illetve kérjük, hogy Ön is ellenőrizze le az oldalát, hogy valóban megkapja-e az ott beérkező érdeklődését Ön is.

Ajánlás

Az ajánlás alatt nem kérjük és nem is javasoljuk, hogy bármilyen szinten edukálja a potenciális Partnert, hiszen nem szeretnénk semmilyen többlet feladatot generálni Önnek, illetve mi felkészülten várjuk az ajánlásait, készségesen állunk rendelkezésükre kérdéseik megválaszolásában.

Nincsen semmilyen elvárás, megkötés az ajánlások mennyiségét illetően, be tudunk fogadni napi szintű ajánlásokat, de történhet fél évente is ajánlás vagy akár soha.

Elszámolás

Minden hónap 5. munkanapjáig küldünk az előző hónapról egy elszámolást, ami tartalmazza, hogy kik kerestek meg minket az Ön ajánlása alapján, hol tart a folyamat, van-e szerződés és elkezdődött-e már a kivitelezés és hogy mennyi jutalék illeti meg Önt. Amennyiben egyetért elszámolólapunkkal, úgy válaszként elegendő számunka egy díjbekérő/számla és a hónap 10. munkanapjáig átutalással teljesítjük a jutalékot. Amennyiben észrevétele van az elszámolólappal kapcsolatban, úgy azt jelezze felénk és azonnal utánanézünk.

Ingyenes honlap

Az 5. sikeres ajánlást követően, fejlesztünk Önnek egy honlapot vagy modernizáljuk a meglévőt. Miután megkaptunk minden számunkra kellő információt, 2 héten belül átadjuk új honlapját. 

Folytatás

A továbbiakban az elszámolólapon alapvetően feltüntetésre kerülnek, a múltban kötött havi teljesítésű szerződések és amennyiben az adott hónapban nem történt ajánlás, akkor is utaljuk a havi díjas jutalékokat.