MOST 120.000.- Ft ingyenes reklámköltséget biztosítunk új Partnereinknek!

Emeld vállalkozásod új szintre

Mi nem találgatunk, mi tesztelünk és mérünk🚨

Jól jönne egy lendület a vállalkozásodnak? Jó helyen jársz!

Mivel foglalkozunk?

Cégeknek segítünk még sikeresebbnek lenni digitális megoldások segítségével és magánszemélyeknek segítünk vállalkozóvá válni. Azonban a lenti három pont mindig azonos.

Design

A honlapod, applikációd és hirdetési kreatívjaid ki fognak emelkedni a konkurenciáéból, már a külsejével is. Felmérések szerint 7 másodpercünk van átlagosan megfogni egy látogató figyelmét, ha ennyi idő alatt ez nem sikerül, akkor el fogja hagyni az oldalt. Ezért érdemes nem csak a tartalomra, de a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetni.

Hatékonyság

Amit a Céged üzenni szeretne, mi segítünk, hogy célba érjen a célközönségednél. Mindig az elérendő célra optimalizáljuk az online megjelenésed. Legyen a célod a szolgáltatásaid megismertetése, céged bemutatása vagy egy webshop indítása, mi a célodhoz megfelelő megoldásokkal vértezzük fel vállalkozásod.

Monitorozás

Egy honlap, applikáció vagy marketing kampány optimális esetben “soha sincs kész”. Ha kész van, az csupán annyit jelent, hogy megállt a fejlődésben. Folyamatosan tesztelni kell, bővíteni és fejleszteni. Induláskor a honlapod és applikációd rendelkezni fog a főbb analitikai és mérési eszközökkel, mint a Google Analytics, Search Console vagy a Hot Jar. 

A hivatásunk

Profi szolgáltatás mindenkinek!

Az elégedetlen ügyfelek inspirálták a profizmusunkat.

Szinte minden második ügyfél rossz tapasztalattal érkezik hozzánk, ugyanis: nem működött a marketingjük, nem érik el a marketingest, nem stabil a honlapjuk, nem haladnak a fejlesztéssel.

Amivel segítünk

Amikről hallottunk

Ez nálunk kizárt

Honlap

A honlap jól funkcionált, átadás után pár hétig. Elkezdett néhány funkció hiányosan működni, aztán teljesen összeomlani. A fejlesztő elérhetetlen, pedig még csak nem is volt olcsó és a referenciái is meggyőzőek voltak.

Marketing

Mivel nemzetközi szintre szerettünk volna lépni és problémákba ütköztünk, így elkezdtük együttműködésünk egy marketing kivitelező céggel, azonban az új célországból egy megkeresés sem érkezett 3 hónap alatt. A marketing lett a probléma.

Applikáció

Az applikáció nem volt olcsó, de cserébe nem is lett olyan mint amit megbeszéltünk. Arról nem is beszélve, hogy a projekt késett és az applikáció további életében nem tudtak segíteni. Így egy félkész applikációval maradtam amit nem sikerült megfelelően eljuttatnom a célközönségemnek.

Üzleti modell

Egy ideje már piacon vagyunk és értünk is el eredményeket, de még nem jött meg az az igazi átütés, valamit rosszul csinálok?

Ez nálunk kizárt

Ahogy mi csináljuk

Ezt vállaljuk

Honlap

Nekünk alapvető, hogy 1 éves garanciát adunk minden általunk fejlesztett honlapra, így bármi probléma adódna, ingyenesen javítjuk azt. Ha pedig nem vagy megelégedve munkánkkal, csak szólj és 100%-ban visszafizetjük a fejlesztés árát.

Marketing

Mit ér egy marketinges szava szerződésben foglalt garancia nélkül? Nem tudjuk, hiszen mi olyat nem csinálunk. Előre rögzítünk egy elérendő célt határidővel és ha nem sikerül azt elérnünk, úgy visszafizetjük az egész marketing kivitelezés díját.

Applikáció

Általában az applikáció után jelentkező elégedetlenség érzés a tisztázatlan részekből adódnak. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a fejlesztést megelőző egyeztetésekre, hogy valóban a kívánt app készüljön el. Illetve nagy hangsúlyt fektetünk az app utóéletére. AEO, app marketing, nálunk mindent megtalálsz.

Üzleti modell

Beleássuk magunkat a piacodba, felkutatjuk a leghatékonyabb trendeket, új szintre emeljük vállalkozásod, meghozzuk az áttörést.

Ezt vállaljuk

Média megjelenés

Boost79 a Minneren

A minner.hu oldalán olvashattál már rólunk kettő cikket is, illetve jelenleg is készülünk további cikkekkel. 

Rólunk mondták

Vedd fel a kapcsolatot még ma