A Megrendelő kérése

A Megrendelő álma egy olyan telefonos stratégia játék volt, amiben különböző Istenek és szörnyek küzdenek meg egymással, ráadásul multiplayer módban is játszhatunk. Egy pörgős, összetett, mégis letisztult és izgalmas játékmenetet képzelt el, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a képi megjelenítésre. Mindezt azzal spékelte meg, hogy a játékban van lehetőségünk valódi pénzt keresni.

A megoldás

Minden Isten és szörny karaktert részletesen és egyedi módon illusztráltunk, magával ragadó stílusban ami egy igazán misztikus légkört, hangulatot kölcsönöz a játéknak. A kidolgozott harcmechanika gyors köröket eredményez, lehetőségünk van a telefon ellen és másjátékosok ellen is játszani, részt venni Event-eken, tornamenteken és egyéb eseményeken.

📱Telefon
🎮Játék
🔱Mitológia

A játék fejlesztését hosszas tervezési szakasz előzte meg. Pontosan megterveztünk minden játékmechanikát, mint a támadás, védekezés, körökre osztott játékmenet, matchmaking rendszer, pontrendszer, fejlődés rendszer, karakterválasztás és minden ami a játékhoz tartozik. 

Megtervezzük a játék UI/UX design tervét, oldaltérképet, ez segít a tervezési folyamatban is, itt még könnyű változtatni és itt van lehetőségünk nekünk és az Ügyfélnek is vizuálisan áttekinteni a játékot.

Minden helyszínről, elemről, karakterről először egy skiccet készítünk, egyeztetünk, majd elkészül a végleges illusztráció. 

Néhány játékbeli karakter

Vedd fel a kapcsolatot még ma